Ieri vs. Astazi


Bun , vroiam sa vorbesc astazi despre relatii, orice tip de relatii, daca pot spune asa, pentru ca in ziua de astazi relatia consta in "in relationship"-ul de pe facebook, da da, facebook ,stiti voi , site-ul ala de socializare. Doar ,daca n-ai facebook nu existi, iar daca nu existai ,nu aveai cum sa ai o "relatie". Pe zi ce trece constat ca cei mici sunt dependenti din ce in ce mai mult de lumea asta IT,si nu numai! 
Astazi adolescentii ,daca ii pot numii asa se impart in 2 categorii,si anume: generatia internet (asa imi place mie sa le zic) si Viitorul nostru( cei ce "o ard" p-afara cu domnite carora nici nu le-au dat tatele).

Am vazut o chestie foarte foarte interesanta pe net, care ma pus un pic pe ganduri. Nu stiu voi la 13-14 ani ce faceati? Eu unul ,tin minte parca ieri a fost, ca ma jucam de dimineata pana seara ascunsea sau fotbal, astia din ziua de azi neeeee. Daca placeam o fata, doamneee fereste ,ma ascundea in ultimu hal de ea, astia neeee, ii vezi pe banca in parc calare unu peste altu, basca ca el ii mai baga si mana-n ... ok ,poate sunt eu demodat. Tot asa fiind mic, tin minte ca singurul lucru pentru care ne ciondaneam era simplu tractor ,pe care nu reuseam sa-l conducem amandoi, acuma astia sunt in stare sa isi dea in cap pentru ca nu si-iau lasat din tigara unul altuia sau pentru ca a baut prea mult,unu , din doza altuia de bere. Totul e ciudat, totul se schimba, ce se intampla,imbatranim noi sau astia se dezvolta mult prea repede?

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu




.
Un produs Blogger.

Copyright © / De parca ma cunosti

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger