Cica mai nou e "la moda" sa o "arzi aiurea"



Cica mai nou e "la moda" sa o "arzi aiurea" , si cum o arzi aiurea, se ia un el, se ia si o ea si se ajunge repede acolo unde nu poti ajunge nici cu gandul !

Totul se consuma repede , exact ca o tigara slim, sti tu ,dintre alea cu arome, care mai de care . Bun a fost un moment de placere , saruturi ,atingeri delicate ,dar doar atunci cand sunteti numai voi doi, pentru ca atunci cand esti cu altii te comporti normal, chiar tratezi cu indiferenta, ignori persoana cu care in urma cu 2 ceasuri ai facut sex nebun!

Si toate distractia asta tine ceva timp, iar la un moment dat, parca te plictiseti sa te tot ascunzi, si apar discutii, iar discutiile astea se transforma in conflicte, iar conflictele in certuri si uite asa, persoana cu care "o ardeai aiurea" acum o saptamana , e data uitarii. Si prietene, sti ce e cel mai aiurea, de multe ori acea persoana se afla printre prietenii tai de suflet.

Si astfel din carnetul tau, mai tai o persoana din viata ta, si cand te gandesti de ce, pentru o distractie de 2 saptamani!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu




.
Un produs Blogger.

Copyright © / De parca ma cunosti

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger