Instructiunile de folosire a femeii

Femeia pe care tocmai vrei s-o imbratisezi a fost facuta din iubire si de aceea nu poate functiona fara acest combustibil. Ai grija sa-i faci mereu plinul.

Daca o iei in brate ,nu uita sa repeti constant acest gest. Ea va reactiona la fel de minunat si atunci cand o saruti sau o mangai, chiar si la cuvinte calde si simple.

Cand e trista, incearca mereu sa o faci sa zambeasca. Iar daca nu ai aflat inca cum sa faci asta, fa dragoste cu ea, pentru ca pe chipul ei va aparea cel mai frumos zambet din lume.

In schimb , nu lovi niciodata o femeie, pentru ca din acel moment ,tu, vei inceta sa mai fi barbat, si te vei transforma intr-o jigodie, nu doar pt ea, ci si pentru copii tai.

Femeile, chiar si cele mai sofisticate, au bucurii dintre cele mai simple , cum ar fi o floare (chiar si una salbatica),le da atatia fiori ,atatia cat un barbat nu poate sa inteleaga niciodata ...



Sa nu uiti cumva de ziua ei, de 1 Martie sau 8 Martie sau de aniversarea casniciei,pentru ea inseamna foarte multe aceste lucruri. Si ce e important ,macar o data, intr-o zi oarecare, din banalul motiv ca iti este draga ... de exemplu joia asta, nu uita sa-i duci o floare, poate chiar pe cea care-i place ei, nu ce pe care ai gasit-o la coltu strazii...

Iubeste-o dimineata si vei fi si tu fericit, cand iti vei da seama , abia pe la ora pranzului , de ce iti merg toate atat de bine si ca debia astepti sa ajungi din nou acasa , sa o revezi din nou, chiar si dupa ani buni impreuna.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu




.
Un produs Blogger.

Copyright © / De parca ma cunosti

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger