Mass-media

Ei bine, ma inarmez cu niste seminte, ma asez in pat, armez telecomanda , si incep sa trag in butoane. Bai nene, si trag, si trag, si pusc, dar nimic calumea, "pa tiviu" asta , unde dai, stiri: crime ,violuri, accidente mortale,   live-show: Ioana "Nu Ma Spal" Tufar, Nicolae "Maimuta" Guta cu super Amanta "Lunetista",si lista continua.

Ma intreb , de unde atata prostie? Nu ne-am saturat sa ne facem de ras? Ne condamnam ca ne dau astia afara din U.E , si noi nu suntem in stare sa ne spalam pe picioare, sa purtam discutiile astea mai delicate in familie, nu sa vada toata natiunea ce am facut eu, cu cine m-am culcat, cu cine m-am sarutat.

Dar in fond, nu televiziunile sunt vinovate, ca na, sunt niste locuri de munca; principalii vinovati,inculpati , suntem noi, cei ce la facem raiting de la ora 5, ca de, vi de la munca obosit, cu foamea-n gat, dar nu te pui la masa, te pui la tv, sa vezi ce mai fac analfabetii tai preferati.

Hai sa ne trezim si sa ascultam imprepuna, inca o data "Desteapta-te romane!"

6 comentarii:

  1. Ai dreptate, populatia e vinovata aici. Iti spun ca pe televizorul meu zace praful (pentru ca nu-i asa, si mielul s-a demodat). Acum au scos si Discovery din grila...... nu mai ai la ce sa te uiti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. am vrut sa scriu si de suita de programe Discovery, care si mie imi lipseste cu desavarsire, dar na, ce sa iif acem, prefera sa bage acasa tv, antena 1 , decat ceva educativ

      Ștergere
  2. Cata dreptate ai...pana la urma asta se cauta peste tot,daca nu apar domnisoarele si domnisorii dezbracati nu se mai uita nimeni la tv..si o sa se ajunga si mai rau!pacat.

    RăspundețiȘtergere
  3. Pana la urma nu trebuie sa mai gasim vinovati, ci ...starea de trezire! Faina postarea!

    RăspundețiȘtergere




.
Un produs Blogger.

Copyright © / De parca ma cunosti

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger