RATBV



Ei bine, astazi vreau sa vorbesc despre Regia Autonoma de Transport Brasov, sau mai pe scurt RATBV. Nevoit ,daca esti pieton de meserie, sau ramai fara combustibil si fara bani, si cauti sa ajungi la destinatie intr-un mod mai rapid, iei autobuzul. Fiind adeptul calatorului cinstit, cu bilet,abonament, nu s-a intamplat prea des sa am treaba cu controlorii, in schimb am avut parte de altii care au avut de a face. Si astfel inevitabil astazi am mai dat peste o situatie, care mi s-a parut totalemte amuzanta. Ma sui in masina, dupa 2 statii se suie si un domn ,mai...matol din cate am observat. Se prinde puternic de o bara si asteapta cuminte destinatia, dar calatoria lui este perturbata de o ceata de insi cu insigne in piept ce ies in primul rand la controlat de bilete sau abonamente. Acest domn nu avea nici bilet, nici abonament, astfel a fost rugat frumos de catre controlori sa prezinte buletinul. Acesta colaboreaza cu controlorii preda buletinul, dar cu stupoare constat ca la prima statie in care s-au deschis usile, calatorul turmentat o rupe la fuga,o fuga leganata... controlorii au ramas fara reactie, cu carnetul in care notau amenta,intr-o mana si cu buletinu calatorului in cealalta. Acum stau si ma gandesc ce o fi avut in cap betivanul de a mai alergat , dupa ce a predat buletinul si oricum nu scapa de amenda...?

2 comentarii:

  1. Poate scapa de amenda, declara buletinul pierdut si gata. Nu am mai circulat cu autobuzul de ceva timp si nu mai stiu cat este amenda, dar pentru ati face un buletin nou te costa cam 70-75 lei.

    RăspundețiȘtergere
  2. eee amenda pana in 24 de ore..e 40 sau 45 de lei, daca nu 200-300 ron parca...si aia vine pe impozit parca:)) deci nu scapa;)) ca de mutat nu se muta

    RăspundețiȘtergere




.
Un produs Blogger.

Copyright © / De parca ma cunosti

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger