Black Friday




Este doar miercuri si deja m-am saturat de "sarbatoarea" asta ce se numeste Black Friday . Peste tot in Carrefour , pe internet si  facebook , suntem acaparati de atatea reclame ale mega reducerilor. Sunt din ce in ce mai multi simpatizanti ai acestei miscari. Sunt atrasi de reducerile fabuloase ce se promit. Ei bine dragi prieteni, toata aceasta reducere, este de fapt o revenire la pretul care la avut produsul acum maxim 2 luni. Preturile au fost crescute treptat in fiecare zi, iar vineri ni se va parea ca este o  mega reducere .
   
     Sa ne gandim putin, daca vine Gheroghee si ia o plasma 3D traznet,mai vine si Ion, isi ia si el, la fel un televizor traznet,care este 4000 RON  fara reducere, dar acuma il achizitioneaza la 2000RON , ca e la "reducere", nu va da de banuit? Producatorul si alti beneficiari ar fi pierdut foarte multi bani, ceea ce nu le convine si nici permite. Asa ca dragi amatori de reduceri , cascati ochii la preturile ce erau acuma 1-2 luni , si lasati Black Friday la o parte, daca chiar doriti sa beneficiati de reduceri adevarate. Deci ce ne cumparam?

2 comentarii:

  1. Dupa ce au fost hipnotizati cu arta manipularii, poti sa consideri ca bati toba la urechea unei babe surde!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cam asa este..eu vreau sa dau un sfat..nu sa corup..daca doresc sa cumpere sa cumpere, doar nu cumpara pe banii mei..doar ca altii se imbogatesc ff usor:P

      Ștergere




.
Un produs Blogger.

Copyright © / De parca ma cunosti

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger