Trecem peste sau nu




Nici nu stiu de unde sa incep, mi-am ales o tema despre care vreau sa vorbesc, destul de grea , din punctul meu de vedere!

Am intalnit doua situatii zilele astea, pe care daca le privesti din exterior, vei spune ca nu au nimic in comun., dar din pacat ,chestia aia, care ne face fericiti, sau ne face sa iesim din minti , le face sa fie foarte asemanatoare; dragostea, iubirea este ca un viciu, de care nu mai poti scapa nici in ruptul capului.

Ei bine , am ramas stupefiat, cand am vazut cum o iubire s-a transformat intr-un razboi crunt de replici si gesturi tampite si necontrolate. Daca nu s-a mai putut continua, de ce sa se ajung aici, la razboi, nu mai bine pace, sa ramana loc de un "buna ziua" mereu? De ce facem asta, de ce vrem sa ne razbunam pe persoana iubita, de ce sa reactionam asa, doar o iubim; iar prin iubire intelegem armonie, grija,atentie si multe altele.

Cea de-a doua situatie, pare mult mai chinuitoare, zic eu . dupa 6 ani de zile, s-a pus punct ,intr-un mod frumos la o relatie cu bune , dar si cu rele. Fiecare si-a vazut de drumul lui, dar baiatul, fiind ranit foarte tare n a putut trece peste, si sufera in tacere. Iar ea continuma copilareste sa isi bata joc...

Ma intreb oare de ce nu avem noi un buton de ON/OFF a sentimentelor; sa nu mai suferim atata si sa ne fie bine, sa fim veseli

2 comentarii:

  1. Poate din cauza ca emotiile si sentimentele nu s-au consumat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pai daca nu s-au consumat...nu inteleg, de ce se mai ajunge in aceste situatii:(

      Ștergere




.
Un produs Blogger.

Copyright © / De parca ma cunosti

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger