Femei vs. Barbati

De cand lumea, a existat acest conflict, conflictul intre sexe, ei bine eu zic sa nu-l numim conflict si mai degraba o  discriminare!

Sa fim sinceri de cate ori ai fost cu fete in club, pana si in cel mai parlit, iar la intrare te asteapta unu zambaret cu doua matahale langa el , si te intreaba cu zambetul pe buze, daca ai invitatie sau trebuie sa cumperi bilet? In fine, scoti portofelul lasi 50 de lei pe invitatia ta si a prietenei, il scanezi repede din priviri si constati cu stupoare ca ea are si 2 sau 3 bauturi incluse in pretul biletului, iar tu pauza, alti bani alta distractie, dar asta este ,mergi cu capul sus mai departe, dar nu mergi prea mult si matahalele alea te opresc la perchezitie, ai pe tine o camasa si niste blugi,ce ai putea ascunde, dar ei te controleaza, dar pe ea...doamne fereste , nu poate avea nimica in sacul ala de munte cu care intra in club! Este chiar inofensiva domnisoara, pe ea nu o controleaza nimeni, nu poate ascunde nici un fel de arma in geanta care ii ajunge de la umar, pana la glezne, totul  e ok!

Poate ca e un exemplu asta, dar sa fim sinceri daca vezi doi barbati,baieti, adolescenti,tineri pe strada ca merg si se tin de mana, ce ai zice? Iti spun eu, ai zice : "uite-i si pe poponarii aia doi" ! Dar la voi fetele
totul este permis, va puteti tine de mana, sa va faceti complimente. Eu nu pot sa ma duc la cel mai bun prieten si sa-i spun " ba frate, sa mor, m-am indragostit, uite cum ti se vede pectoralu ala, esti nebun?" , ar fi ramas fara cuvinte acel prieten. Voi va puteti saruta, este ok , arata bine, poate ca ne place noua baietiilor, dar nu e ceva decent si moral .

Iar acuma as vrea sa comunic prin scris ,mai ales cu fetele, nu stiu , dar cu siguranta macar odata in viata o prietena, amica, a venit plangand la voi, ca se simte folosita, ca a fost cu nu stiu cine o noapte, si acea persoana nu a dat nici un semn de viata. Noi baietii n-avem treaba asta, sunt curios daca ati auzit vreodata un baiat sa se vaite, sa se smiorcaie , ca a fost f***t de o tipa! Voi sunteti mai delicate sau care este toata nebunia?:p

Nu incerc sa schimb lumea, doar vreau sa gasesc o explicatie, de ce noi, barbatii suntem dezavantajati din multe puncte de vedere!

2 comentarii:




.
Un produs Blogger.

Copyright © / De parca ma cunosti

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger